Fortrolighedspolitik: 

Kundens ret til privatliv er meget vigtig for Karl Lund papir engros a/s.  Vi anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til os skal kunden kunne have tillid til, at vi kan håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på ansvarlig vis.

Oplysninger skal kun bruges i forbindelse med betaling og levering af varer og til at forbedre brugervenligheden i webshoppen. Vi har formuleret en fortrolighedspolitik for at gøre det klart, at vi beskytter kundens personlige oplysninger.

 

Personlige oplysninger indsamlet af Karl Lund papir engros a/s

Når der gennemføres et køb i vores webshop, vil shoppen indsamle kundens kontakt oplysninger bestående af kundens navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer og cvr. nummer.

Disse oplysninger anvendes udelukkende til fakturering, og for at vi kan levere varen til dig.

 

Betaling:

Hver gang du som kunde opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), tager Karl Lund papir engros a/s alle forholdsregler for at beskytte vores kunde.  Ved alle bestillinger der betales med kreditkort krypteres kundens kreditkortnummer, så tredjepart ikke kan spore oplysningerne.

Karl Lund papir engros a/s hverken sælger eller videregiver nogen af vores kunders personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

Som kunde anbefaler vi at du altid lukke dit browservindue eller logger ud af kontoen ved afslutning af besøget i webshoppen, for at sikre at uvedkommende ikke kan få tilgang til dine kontoinformationer. Du bør tage denne forholdsregel, også selv om du sidder hjemme og ikke anvender en offentlig tilgængelig computer.

Som registreret kunde hos Karl Lund papir engros a/s har du altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.  Har du henvendelser der drejer sig personlige oplysninger kan du rette henvendelse til os telefonisk eller via mail.

 

Det er kun ledelsen hos Karl Lund papir engros a/s der har fuld adgang til de fortrolige persondata.