Avery etiket L4730REV-25 Aftalige etiketter
Varenummer: 414730
.
DKK 139,00 / PAK
DKK 173,75 inkl. moms
  •  
Aftagelige Avery etiketter L4730REV. Størrelse 17,8 x 10 mm. 25 ark pr. pakke


  • Der er ikke noget værre end når man har købt en vare og prismærket bare ikke vil komme af eller efterlader klistrede limrester. Du vil ikke have at dine kunder tænker sådan om dine produkter, så det er vigtigt at du bruger de rigtige etiketter til prismærkning.

    Avery’s aftagelige hvide L4730REV-25 universaletiketter til indendørsbrug med 270 etiket/ark og 8100 etiketter/pk er præcis de etiketter du har brug for da de klæber pålideligt på mange forskellige overflader, men når dine kunder fjerne dem fra de købte vare efterlader de ingen limrester.

    Avery's JamFREE™ garanti sikrer at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop.

    Avery's aftagelige universaletiketter hjælper dig også med at passe på miljøet, da de er FSC® certificerede og dermed kun produceret af papir fra ansvarlig skovbrug, samt kan genanvendes sammen med almindeligt papiraffald.

    Du kan nemt og helt gratis designe og printe dine Avery produkter med vores software Avery Design & Print, hvor du finder skabeloner, grafik og designs. Læs mere om softwaren her: www.avery.dk/software.

Bought together with this product
Bestsellers in A4 ark til Printer