Logo tryk

Logo tryk på din emballage giver en virkelig god reklame og branding af din butik og dit produkt. Visse produkter kræver en vis mængde for at få logo tryk på. Papirsposer og plastikposer med logo tryk bliver produceret på en sådan måde, at minimum er ca. 5.000 stk. Logoet trykkes på en masterrulle af papir eller plastik, og derefter samles posen, og for at dette er muligt, skal der en vis mængde til.

 

Poser med logo

Vi laver alle typer af poser med logotryk: papirsposer, gartnerposer, brødposer, plastikposer (også af genbrugsplastik), forsendelsesposer, prøveposer, poser med og uden hank. Afhængig hvilken pose du ønsker med logo tryk er der et minimum antal. Flade papirsposer med logotryk kræver et minimum på 10.000 stk, papirsposer med hank og logotryk 5.000 stk og plastikposer med hank logo tryk 5.000 stk. Du er altid velkommen til at sende en mail til kl@karllund.dk med dit ønske og logo som skal trykkes på – eller ringe på tlf. 3535 4666.

 

Stempler med logo

Et stempel med logo er en god løsning på at få dit eget navn på papirsposer. Du kan nøjes med at købe standard papirsposer i mange størrelser – men i små mængder - og så stemple dit logo på selv med et logo stempel. Stempler med logo kan laves med plastikhåndtag, som er den billigste løsning – men vores mest populære model er et håndstempel med træhåndtag, for det er smukt at se på og pynter på disken. Du kan se priser og bestille et stempel med dit eget logo her.

Bemærk, at farvepuden til håndstemplet og blæk skal købes ved siden af. Stempelfarverne findes i 15 farver, som du kan se her.

Et stempel med logo kan bruges til mange andre ting end poser. Manillamærker er oplagte at stemple på, da de findes i mange festlige farver og har en god overflade at stemple på. Se vores store udvalg af manillamærker her.

Vi har også mange forskellige farvede etiketter på lager, hvor du kan stemple dit eget logo på. På denne måde kan du nøjes med at købe 500 etiketter i hver farve, og så få dit eget logotryk på.

Find de farvede etiketter her. Metallicetiketterne er ikke velegnede til at stemple på.

Et logostempel kan desværre ikke bruges på plastikposer, da overfladen er alt for glat og ikke tager imod stempelfarve.

 

Logo tryk på etiketter

Etiketter med logo tryk er også en meget fleksibel løsning. Logoetiketter kan bruges til at sætte på en blomsterbuket, til at lukke en gavepose med eller til at sætte uden på en pakke eller en pose.

Minimum er 6.000 stk, hvis du ønsker logo tryk på etiketter. De findes i mange størrelser og former, og vi kan trykke i alle tænkelige farver i CMYK skalaen.

Læg mere om logotryk på etiketter her

 

Logotryk på muleposer

Vi laver også logotryk på muleposer og tasker, og her er minimum kun 100 stk. Vi har muleposer i almindelig genanvendt bomuld i mange standardfarver, og du kan læse meget mere om muleposer med tryk her.

Hvis du vil se eksempler på emballage med logotryk, så følg med på vores Instagram konto her - under logotryk i highlights har vi samlet en masse billeder til inspiration.

 

Gå på opdagelse i alle mulighederne