Jul
Bestsellers in Jul

Juleindpakning - Vælg det rigtige indpakningspapir

Julen er en tid, hvor man skal give, og det betyder, at man skal finde de perfekte gaver til sine kære. Men når du har fundet den perfekte gave, skal du sørge for, at den er pakket godt ind. Det er her, at gavepapir kommer ind i billedet. Men hvordan vælger man det rigtige, når der er så mange forskellige muligheder? Som butiksindehaver ved du nok, at dine kunder går meget op i at finde de perfekte gaver til dem, de holder af - og de går mindst lige så meget op i at pakken skal tage sig pænt ud, mens den venter under træet.

 

Julepapir i store ruller - Vælg det rigtige!

Den første ting, du skal overveje når du skal vælge gavepapir, er gavens størrelse. Hvis det er en lille genstand, skal du bruge et papir, der ikke er for tykt eller for stort. Ellers vil det være svært at få en pæn og ordentlig finish. Hvis du derimod pakker en stor eller skæv gave ind, skal du bruge et mere robust papir, der ikke rives i stykker, når du prøver at pakke den ind.

 

Derefter skal du tænke på papirets stil. Hvis du ønsker, at din gave skal have et mere traditionelt udseende, skal du vælge et klassisk mønster som f.eks. striber eller polkaprikker. Eller hvis du har lyst til noget mere festligt, så kan du vælge et papir med juletema. Hvis du vil have noget mere unikt, kan du prøve at bruge kort eller tegneserier som indpakningspapir. Og hvis du virkelig mangler ideer, kan du altid vælge almindeligt brunt papir - det er måske ikke særlig spændende, men det er helt sikkert nok til at gøre arbejdet!

 

Gavepapir til jul - Pynt med festligt bånd eller en sløjfe

Et festligt bånd eller en sløjfe kan virkelig pynte på en gave, og det er en forholdsvis enkel måde at få gaven til at se mere gennemført ud på. Desuden giver det et personligt præg, som får gavemodtageren til at føle sig værdsat. Hvis du ikke er så god til at pakke gaver ind, kan du nemt få din gave til at se mere finpudset ud ved at bruge et festligt bånd eller en sløjfe. 

Du kan nemt få din indpakningsevner til at stråle, når du tilføjer et ekstra element på gaven. Dine kunder vil blive glade. Så hvis du ønsker at tage din gave til det næste niveau, så glem ikke båndet eller sløjfen!

 

Tilføj julepynt eller et klistermærke

Juledekorationer findes i alle former og størrelser, lige fra små ornamenter, der kan hænges på træet, til store oppustelige dekorationer til græsplænen. Og med så mange forskellige designs, er der helt sikkert en dekoration, der passer til din stil. Klistermærker er en anden god måde at sætte din virksomheds præg på gaven. Så hvis du er på udkig efter lidt ekstra julehumør i år, kan du overveje at tilføje et klistermærke til din butik, dine varer eller hvor du nu kunne forestille dig det vil sprede god stemning.

 

Køb julegavepapir engros og flotte etiketter!

At tilføje en personlig besked på en gaveetiket er en god måde at tilføje et særligt præg uden at bruge mange penge. Et simpelt "tak" eller "tillykke med fødselsdagen" kan gøre meget for at få modtageren til at føle sig værdsat. Og hvis du virkelig vil gøre noget ekstra ud af det, kan du vedlægge en håndskrevet besked sammen med etiketten. Dette er især effektivt til ting, der er svære at pakke ind, f.eks. vinflasker eller chokoladeæsker. Uanset typen af gaver, der kan købes i din butik, så vil det garanteret være et hit hvis du giver dine kunder mulighed for at tilføje en personlig hilsen, inden de giver gaven videre til modtageren.

Hos Karl Lund har du mulighed for at bestille etiketter med lige netop dit design på, så du nemt kan få vision til virkelighed når det gælder julens indpakning.