Poser uden hank
Bestsellers in Poser uden hank

Papirspose uden hank

Hvis du søger papirsposer uden hank, er du kommet til det rette sted. Vi har utrolig mange forskellige papir poser på lager til hurtig levering

De mest almindelige brune papirsposer uden hank, er de helt flade gammeldags gartnerposer. De bruges traditionelt til frugt og grønt hos grønthandlere eller gårdbutikker, men de kan også bruges som postkort poser, brød poser eller til småting og gaver. Hvis du lukker papirposen med en etiket eller en sløjfe, så bliver en ellers billig brun papirspose ret festlig. Se de forskellige størrelser af gartnerposer her.

 

Brune papirposer...

... med bund brugte man i gamle dage til mel og gryn eller korn- og foderstoffer. Fordelen ved papirposer med bund er, at de kan stå op af sig selv og er lavet af ekstra kraftigt brunt papir. I dag bruges de også til brød eller som gaveposer, da den ekstra kraftige papirtykkelse på op til 110 gram pr. m2 giver en mere eksklusiv oplevelse en de flade brune poser.

 

Se de forskellige størrelser af vores såkaldte korsbundsposer her.

Vi har også kartoffelposer i ekstra kraftigt og vådstærkt papir. Ny opgravede kartofler er som regel lidt fugtige, og derfor er det vigtigt, at kartoffelposen kan tåle dette uden at gå i stykker

 

Gaveposer

Hvis du søger små papirposer eller papir pose i farver som skal bruges som gavepose, har vi også et stort udvalg. Vi har flere forskellige farver helt ned i størrelse 7 x 12 cm, som f.eks. kan bruges som smykkeposer eller frøposer. Det er nemmere at pakke en lille gave ind i en gavepose frem for i gavepapir, da det sker i en arbejdsgang. Hvis du lukker gaveposen med en af vores mange farvestrålende etiketter, ser det hurtigt festligt ud. Se alle vores gaveposer her.

 

Hvide papirposer

Hvide bagerposer kan bruges til andet end brød og wienerbrød. De fleste af vores hvide papirsposer bruges faktisk til postkort i souvenirbutikker eller museumsbutikker. Hvis du bruger et stempel til at få dit logo på papir poser, så er det meget tydeligt at se på de hvide poser fremfor på de brune poser.

De hvide papirsposer findes i mange størrelser. Se dem her.

Alle vores papirposer er godkendt til fødevarekontakt og flere og flere af dem er lavet i FSC papir.

Husk, at alle papirsposer uden hank må udleveres gratis til kunderne uden at de skal betale for dem, og at poser uden hank er fritaget for statens bæreposeafgift.

Hvis du alligevel ikke kan nøjes med en pose uden hank, så har vi også et stort udvalg at papirsposer med hank. Dem kan du finde her.

 

 

Poser uden hank må udleveres gratis til kunderne, så du behøver ikke opkræve kr. 4,- for disse poser.