Avery L4001-10 Printbare armbånd, gule 100 stk.
Varenummer: 41400110
.
DKK 159,00 / PAK
DKK 198,75 inkl. moms
 •  
Design og print selv, 265 x 18 mm, Laser, Farvelaser


  • Perfekte til firmafester, møder, seminarer, skoleudflugter mv.
  • Design og print selv, plads til gængse kontaktdetaljer eller event-informationer
  • Tåler vand og snavs, rivfaste
  • Mikroperforerede linjer, så de let kan fjernes, men naturligvis ikke genbruges
  • Design og print nemt med GRATIS skabeloner

  Beskrivelse

  Med Averys printbare gule armbånd kan du hurtigt og let fremstille professionelle armbånd kun ved hjælp af en computer og en printer. Armbåndene er ideelle til firmafester, møder, seminarer og arrangementer, hvor deltagerne f.eks. skal opdeles i mindre grupper, eller hvor armbåndet er adgangsgivende til udvalgte aktiviteter eller selve eventen. De printbare armbånd er også perfekte at anvende til skoleudflugter og i foreningslivet.

  Armbåndene tåler udendørs anvendelse, da de er resistente over for vand og snavs, og kan ikke rives over. Det bløde materiale og de glatte kanter gør dem behagelige at have på. Med mikroperforerede linjer, så de let kan fjernes, men naturligvis ikke genbruges.

  Avery's printbare armbånd, L4001-10, har 10 armbånd/ark og 100 armbånd/pk, hvor hver armbånd måler 265 x 18 mm, hvilket gør dem velegnet til de mest gængse kontaktoplysninger som navn, firma, logo eller event-informationer. Armbåndene er fremstillet i et PVC-frit materiale.

  De kan printes i alle sort/hvid og farvelaserprintere.

  Du kan nemt og helt gratis designe og printe dine Avery produkter med vores software Avery Design & Print, hvor du finder skabeloner, grafik og designs. Læs mere om softwaren her: www.avery.dk/software.

Bought together with this product
Bestsellers in A4 ark til Printer