Brother PT-D600VP Label Maskine op til 24 mm tape
Varenummer: 6501211
.
DKK 999,00 / STK
DKK 1.248,75 inkl. moms
 •  
Mulighed for at printe labels fra PC eller Mac
 • En automatisk kniv og muligheden for at printe labels fra PC eller Mac sikrer, at jeres kontor kan få bedre orden og organisering, når vigtige ting opmærkes med tydelige labels.

  • Anvender TZe-tape i størrelserne 3.5, 6, 9, 12, 18 og 24 mm
  • Stort baggrundsbelyst farvedisplay
  • Automatisk kniv
  • Leveres inkl. kuffert, AC-adapter, 24 mm sort på hvid starttape (4 m) samt USB-kabe

  Professionel P-touch labelmaskine med pc-tilslutning og kuffert. Med P-touch D600VP laver du holdbare labels, som ikke falmer, ved hjælp af de brugervenlige indbyggede labelfunktioner eller direkte fra din pc/Mac via den medfølgende P-touch Editor software.

  Det store farvedisplay med forhåndsvisning og det brede pc-tastatur gør det nemt og hurtigt at fremstille labels i forskellige størrelser og farvekombinationer. Du kan også tilslutte til din pc/Mac og være kreativ med forskellige fonte, stilarter, billeder og rammer på din label. Du kan endda linke til tekst i et Microsoft Excel-ark og printe mange labels ud i en fart takket være den høje printhastighed og fuldautomatiske kniv.

  PT-D600VP bruger TZe-tape, der holder til både inden- og udendørs brug, findes i mange farver og som ekstra stærkt klæbende, ekstra fleksible eller stoftape til mærkning af tøj.

  Labelmaskinen leveres med adapter, 24mm sort/hvid starttape (4m), USB-kabel og kuffert. Vigtigste specifikationer: TZe-tape i 3.5, 6, 9, 12, 18 og 24 mm bredde. Stort grafisk farvedisplay med baggrundslys. Bredt pc-tastatur. Indbyggede, redigérbare design til typiske labelopgaver. Fuldautomatisk kniv.

Bestsellers in Brother P-Touch maskiner