Brother QL- 810W Label printer
Varenummer: 65216
.
DKK 1.199,00 / STK
DKK 1.498,75 inkl. moms
 •  
Til din PC, Mac, smartphone eller tablet ved brug af USB eller Wi-Fi.


  • USB og Wi-Fi forbindelse og AirPrint
  • Print labels op til 62 mm bredde fra PC, smartphone eller tablet.
  • Indbygget redigeringssoftware, der ikke kræver installering
  • Print i sort og rød uden brug af blæk eller toner, Rød kun ved brug af Etiketter DK22251
  • Integreret kniv
  • Mulighed for genopladelig Li-ion batteribase for fuld fleksibilitet

  Du kan forbinde denne højhastigheds labelprinter til din PC, Mac, smartphone eller tablet ved brug af USB eller Wi-Fi. Den indbyggede P-touch Editor Lite software er super brugervenlig - det eneste du skal gøre er at forbinde labelprinteren til din computer, klik på ikonet for at åbne softwaren og design og print dine labels.Du kan printe labels, der både indeholder sort og rød farve helt uden brug af blæk eller toner takket være labelprinterens avancerede printmekanisme og specielle labelruller.
  Og når du opdager, at du kan printe labels op til en meter i længden ved brug af den integrerede kniv og labelruller i endeløse baner, så er det nemt at forstå, hvorfor QL-810W er det perfekte valg til kontorer, arbejdsgrupper, postcentre og receptioner.

  Smart opmærkning i butikken


  Et nyt behov for opmærkning er opstået i kølvandet på COVID-19. Skiltning til kunder om at holde afstand og forskellig information om, hvordan man skal agere, er afgørende. Informationen skal findes på butikkernes gulve, på udvalgte vægge samt strategisk placeret rundt om i lokalet.

  En Brother QL-labelprinter kan klare opgaven - hurtigt og let - da QL-labelprintere er fleksible og giver mulighed for at ændre teksten fra label til label.

  Brug filmtapen DK-22606 i endeløs bane (sort på gul - 62 mm bred) for at fremstille holdbar opmærkning til gulve i butikker, kontorer osv., hvor tydelig opmærkning med opfordring om at holde afstand er vigtig. Bestsellers in Brother QL- label printer/fragtlabelprintere