Papirbæreposer
Bestsellers in Papirbæreposer

Papirsposer engros til din virksomhed

Da klokken slog 12 nytårsnat mellem 2020 og 2021, så trådte der også en ny lov i kraft. Danskerne vågnede op til en virkelighed, der pludselig var forandret. Det var ikke en stor ting, som blev ændret. Det var en lille ting, som mange højest sandsynligt har taget for givet i deres hverdag. I supermarkedet, tøjbutikken, på pizzariaet, i indkøbscenteret og ved hver eneste situation, hvor en forbruger har købt en vare, som skal transporteres med hjem. Bæreposen.

Med et ønske om at nedsætte forbruget af bæreposer, og en opfordring om at genbruge poserne mere, så valgte regeringen, mere specifikt Miljøstyrelsen, at søsætte dette initiativ. Nu er bæreposen ikke længere gratis, den skal koste hele 4 kr., og de helt tynde af slagsen er ikke længere tilladt i det ganske danske land.

Og hvorfor så denne ændring? Jo, størstedelen af vores plastaffald ender deres dage i store forbrændingsovne, hvorfra de ikke kan genbruges. De udleder til gengæld en meget usund røg, når de brændes. Det er ikke særligt bæredygtigt, og er langt fra sundt for vores miljø.

 

Papirbæreposer – Dit miljøbevidste valg

Miljøministeriet udtrykker et ønske om, at den grønne omstilling skal op i tempo. Dette kan du bidrage til ved slet ikke at indkøbe plastposer til din virksomhed, men i stedet satse på papirs poser. Disse poser er lavet af brunt papir i en kraftig kvalitet, der sikrer at dine kunders varer kommer sikkert fra A til B. Poserne kan affaldssorteres som papir, og skulle de ved et uheld ende i de store forbrændingsovne, så er de langt fra lige så giftige som de plastposer, som bliver brændt.

Samtidig giver poserne et rustikt og hyggeligt look, som nemt kan pyntes med logoklistermærker eller et sødt bånd. Hos Karl Lund kan du også få poserne i mange forskellige størrelser, hvorfor de passer til alt fra smykkehandlere og take away-steder, til tøjbutikker og vinhandlere.

 

En papir pose – Uendelige muligheder

En shoppingtur bliver gerne understreget af alle de poser, som man bærer rundt på når turen er ved at nå sin ende. Den ene pose efter den anden, som man bærer i begge hænder, fyldt med alle de fine ting man har købt gennem dagen. Her vil papir posen passe fint ind, og tit bedre en poser af plast. Papirsposerne med hank gør det også nemt at bære rundt på, uden gener. Så ikke nok med at posen rent æstetisk er et bedre valg, så er det også en nemmere pose at have med at gøre – ofte grundet sin faste form.

Hos Karl Lund er det vigtigt for os at promovere miljørigtige og bæredygtige alternativer, som hjælper den grønne omstilling. Det er også derfor vi sikrer os altid at have et stort udvalg af papirsposer, og have mange af dem. Hos os er der mængderabat ved større bestillinger. Hvis der ikke er nogle af de udvalgte muligheder, som passer lige præcis dine behov, så kontakt os endelig for en særlig aftale. Du kan kontakte os på tlf. 3535 4666 eller mail kl@karllund.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.


Papirposer kan også gøres personlige med f.eks. et stort stempel. Se inspirationsvideo her

Husk, at du idag skal tage kr. 4,- for en papirspose med hank, når du udleverer den til dine kunder i butikken.