Silkepapir
Bestsellers in Silkepapir
Relevans
Ecophan tape 66mx15mm klar Ecophan tape 66mx15mm klar
274
Pris DKK 15,50
Fra DKK 12,00 / RUL ekskl. moms
DKK 15,00 inkl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Silkepapir til indpakning af blomster

Silkepapir kan bruges til at pakke rundt om en blomsterbuket for at fremhæve farverne i buketten. Først tager du vådt papir rundt om stilkene, så blomsterne kan holde i længere tid, dernæst en pose rundt om for at holde på vandet. Silkepapir i en farve, som matcher buketten svøbes rundt om og til sidst sluttes af med cellofan eller brunt papir.

Du kan også sætte noget garn eller bånd i en flot farve til, og så slutte af med din logo etiket, så modtageren af buketten kan se, hvor den kommer fra.

Se hele udvalget af ensfarvet silkepapir her: farvet silkepapir.

 

Silkepapir til indpakning i din webshop:

Sælger du tøj eller andre ting i din webshop, som skal have beskyttelse inden det lægges i en forsendelsespose eller postæske, er silkepapir en oplagt og eksklusiv løsning. Silkepapiret foldes rundt om varen og lukkes med tape eller en etiket. Når kunden modtager pakken, giver silkepapiret en skøn ”unboxing” oplevelse, når pakken åbnes. Indpakningen er den halve fornøjelse, når man modtager en vare købt på nettet, især hvis den først er pakket ind i silkepapir og derefter en forsendelsespose eller postæske.

Find vores ensfarvede silkepapir her: farvet silkepapir.

Og hvis du søger silkepapir med glimmer eller prikker, så finder du det her: mønstret silkepapir.

Køb silkepapir i dag og skab en fantastisk oplevelse for dine kunder!

 

Silke papir til indpakning af gaver:

Hvis porcelæn eller glas skal pakkes ind som gave, er det en god idé med ekstra beskyttelse. Først pakker du silkepapir i en frisk farve om varen, dernæst evt. bølgepap eller bobleplast og til sidst noget flot gavepapir og gavebånd – og voilá så er den halve fornøjelse af at give en gave allerede klar. Silkepapiret kan gemmes og bruges igen, da det sagtens kan bruges selvom det er krøllet.

 

Silkepapir til flytning:

Hvis du skal flytte og beskytte glas, tallerkener og gamle arvestykker mod flyttefolkenes til tider hårdhændede håndtering, er det en god ide at bruge billigt silkepapir til flytning som beskyttelse.

Vi har billigt silkepapir til flytning i tre størrelser – og også bobleplast, hvis visse ting kræver ekstra beskyttelse. Først pakker du glas, krus eller tallerkener ind i silkepapir, og dernæst lægges det forsigtig ned i flyttekassen. Du kan også ”kramme” lidt ekstra silkepapir og putte rundt om tingene i kassen.

Find det billige silkepapir til flytning her: silkepapir til flytning.

 

Silkepapir engros

Vi køber silkepapir hjem i meget store mængder og i mange farver – mange af dem i hele paller, og derfor kan vi sælge silkepapiret engros til en virkelig god pris. Flere og flere af silkepapir farverne er FSC certificerede, og vores mål er, at al vores farvede silkepapir skal være FSC certificeret. Hvorfor kaldes det silkepapir; det er naturligvis fordi, det er tyndt og blødt som silke. Vores silkepapir har en tykkelse på 17 – 19 gram pr. m2.

Vi har en enkelt slags hvidt silkepapir, som er godkendt til fødevarekontakt. Det finder du her:

hvidt silkepapir som er fødevaregodkendt.

 

Se inspirationsvideo med silkepapirets mange muligheder her: